Vliegtickets zoeken

vliegtickets vergelijken
Goedkope vliegtickets zoeken? De beste vergelijkingssites voor vliegtickets verkopen zelf geen tickets maar bieden wel slimme zoekmogelijkheden: bijvoorbeeld om naar vluchten te zoeken zonder een bestemming of een datum, zodat je kunt bladeren door de beste aanbiedingen.

Vliegtickets zonder bestemming of datum

Google Vluchten
Via Google kun je gemakkelijk een overzicht krijgen van de prijzen van vluchten naar verschillende bestemmingen. Je hoeft daarbij geen datum op te geven: je kunt bladeren door een kalender om te laagste tarieven te vinden. Budgetmaatschappijen zoals EasyJet, Flybe, Ryanair en Vueling worden ook meegenomen. Voor het boeken van tickets wordt je doorgelinkt naar de luchtvaartmaatschappijen. De tarieven worden gemonitord, waarbij wordt aangegeven of ze binnenkort waarschijnlijk gaan stijgen.
google goedkope vliegtickets zonder bestemming
 1. Ga naar Google Vluchten
 2. Kies een vertrekvliegveld.
 3. Vul zonodig een datum in (niet verplicht).
 4. Druk op Ontdekken.
 5. google goedkope vliegtickets zoeken
 6. De prijzen van vluchten worden op de kaart getoond (computer).
  Of tik op Kaart bekijken (telefoon).
 7. Druk op een bestemming.
 8. Druk op Vluchten bekijken. Er wordt een lijst met vluchten getoond.
 9. google goedkope vliegtickets zonder bestemming
 10. Kies Prijsgrafiek om te checken of er goedkoper kan worden gevlogen op een andere datum. google goedkope vliegtickets zonder datum

Zoeken naar de beste periode om te reizen

Bij de reiswebsite Kayak kun je advies krijgen over de beste maand om naar een bepaalde bestemming te gaan. Hierbij wordt rekening gehouden met de prijzen van vliegtickets en hotels, het weer en de drukte.
 1. Ga naar Kayak
 2. Kies een vertrekvliegveld.
 3. Kies een bestemming.
 4. Kies de lengte van je vakantie (niet verplicht).
 5. kayak de beste reistijd
 6. Kayak adviseert nu de beste maand voor je trip.
 7. Druk op Find flights voor een lijst met aanbiedingen in de geadviseerde maand.
 8. Druk op de datum om naar een kalender te gaan met een overzicht van alle prijzen.
kayak goedkope vliegtickets zonder datum

Meer vergelijkingswebsites voor vliegtickets

Jetradar
Snelle vergelijkingswebsite die inzicht geeft in de goedkoopste tarieven op andere reiswebsites, voor vluchten bij reguliere en budget luchtvaartmaatschappijen. De website biedt alleen een lijst met resultaten, die doorlinken naar luchtvaartmaatschappijen en online ticketbureau's. Let op: Jetradar vult je zoekopdracht ook direct in bij TripAdvisor, Skyscanner en Trivago. Als je dit niet wil moet je onder de zoekbalk de vinkjes weghalen.
Taal: Nederlands.

Momondo
Vergelijkingswebsite voor vliegtickets met duidelijke resultaten, waarin ook vluchten van budget luchtvaartmaatschappijen zijn meegenoemen. Momondo verkoopt zelf geen vliegtickets, maar linkt door naar luchtvaartmaatschappijen en online ticketbureau's.
Zoeken op datum zonder bestemming: vul een vertrekvliegveld in, en typ bij bestemming 'Overal'. Er verschijnt een kaart waarop je de prijzen naar verschillende bestemmingen kunt zien. Na het doorklikken op een bestemming kun je in het Prijsoverzicht zien of er dagen zijn waarop er goedkoper kan worden gevlogen.
Taal: Nederlands.

Skyscanner
Ook Skyscanner biedt overzichtelijke resultaten, en neemt hierin de vluchten mee van Europese budgetmaatschappijen, zoals EasyJet, Flybe, Ryanair en Vueling. Skyscanner verkoopt zelf geen vliegtickets, maar linkt door naar luchtvaartmaatschappijen en andere aanbieders van vluchten.
Zoeken op datum zonder bestemming: vul een vertrekvliegveld in en kies bij datum voor hele maand. Kies bij bestemming Alle bestemmingen verkennen. Je krijgt nu een overzicht van goedkope aanbiedingen met vanaf-prijzen. Bij doorklikken kun je de ticketprijzen van de hele zien voor deze bestemming.
Taal: Nederlands.

VliegenNaar
VliegenNaar is vooral gericht op het spotten van de goedkoopste aanbiedingen bij luchtvaartmaatschappijen en vergelijkingswebsites. Voor de reisdetails wordt veelal doorverwezen naar de betreffende websites. Via e-mail kun je je op de hoogte laten brengen van toekomstige aanbiedingen. VliegenNaar checkt aanbiedingen met een testteam en toont ook reisalternatieven per trein, bus, ferry of pakketreis als deze voordeliger uitpakken.
Taal: Nederlands.