Tijdelijk e-mailadres

tijdelijk email adres
Een wegwerp e-mailadres kan handig zijn in situaties waarin je je echte e-mailadres niet wilt opgeven. Bijvoorbeeld bij het registreren op een website die je wilt uitproberen of eenmalig gebruiken.

Wegwerp e-mail

Kijk voor aanbieders van gratis e-mailadressen, ook met ongebruikelijke adresnamen, op: Gratis e-mailadres

10 Minute Mail
Deze website geeft direct een tijdelijk e-mailadres, om - bijvoorbeeld - op te geven bij een registratie. Een bevestigingsmail die binnenkomt op dit adres wordt in de Inbox op de pagina getoond. Het emailadres blijft 10 minuten geldig: naast het e-mailadres is een teller te zien die de resterende minuten aftelt. Meer tijd nodig? Onderaan de pagina kun je doorklikken naar een emailadres dat 100 minuten geldig blijft.
Taal: Nederlands.
Registreren: Nee.

MailCatch
MailCatch maakt een tijdelijke mailbox aan voor alle e-mail die naar deze dienst wordt gestuurd. Het werkt zo: je bedenkt zelf een e-mailadres dat eindigt op @mailcatch. Alle mail op dit zelfbedachte nep emailadres komt terecht in een mailbox bij MailCatch. Ongeschikt voor gevoelige informatie: de mail staat tijdelijk openbaar op internet.
Taal: Engels.
Registreren: Nee.

Maildrop
Op deze website krijg je direct een eigen inbox, en een e-mailadres dat eindigt op @maildrop.cc. Het voorste deel van het e-mailadres verzin je zelf. Met dit adres meld je je bijvoorbeeld aan bij een website die je wil uitproberen. Een registratiemail is direct te bekijken in de inbox. Een inbox die 24 uur geen mail heeft ontvangen wordt verwijderd. Deze webdienst is een Open Source project.
Taal: Engels.
Registreren: Nee.

SpamOK
Deze website maakt tijdelijke mailboxen aan. Dit werkt zo: je bedenkt een e-mailadres dat eindigt op @spamok.nl. Dit kan alles zijn, maar maak het niet te makkelijk (anders kiest iemand anders hetzelfde). Dit adres gebruik je bijvoorbeeld om je te registreren bij websites. Alle mail op het zelfbedachte adres komt terecht in de mailbox bij Asdasd. Deze dienst is niet geschikt voor privé-zaken: de mail staat openlijk op internet.
Taal: Nederlands.
Registreren: Nee.

Tijdelijke e-mail
Op deze website krijg je automatisch een inbox, en een e-mailadres dat eindigt op @tijdelijke-email.nl. Dit gebruik je bijvoorbeeld om je aan te melden bij een website die je wil uitproberen. Een registratiemail is direct te bekijken in de inbox. Berichten worden 30 dagen bewaard.
Taal: Nederlands.
Registreren: Nee.

Tijdelijk e-mailadres op mobiel

Temp Mail (iOS) Temp Mail (Android)
Bij het openen van deze app krijg je direct een tijdelijk e-mailadres aangeboden. Je kunt dit kopiëren om - bijvoorbeeld - te gebruiken bij het aanmelden op een website. De e-mail die naar het adres wordt gestuurd is te bekijken in de app.
Platform: Android, iOS.
Taal: Nederlands.
Gratis: Ja.

E-mail doorsturen naar eigen mailadres

Ikbenspamvrij.nl
Deze dienst maakt een tijdelijk e-mailadres aan, en stuurt de post door naar een e-mailadres dat je zelf opgeeft. Het adres blijft maximaal 1 uur werken.
Taal: Nederlands.
Registreren: Nee.

Shitmail
Op Shitmail maak je gemakkelijk een tijdelijk e-mailadres aan. De post wordt doorgestuurd naar het e-mailadres dat je opgeeft. Er kan worden ingesteld hoe lang het adres blijft werken: van 1 uur tot 3 maanden.
Taal: Engels.
Registreren: Nee.

Wegwerpmailadres.nl
Deze website maakt direct een tijdelijk e-mailadres aan, en stuurt de post door naar een e-mailadres dat je zelf opgeeft. Het adres blijft maximaal 24 uur geldig.
Taal: Nederlands.
Registreren: Nee.