Avatars maken

avatar maken
Profielplaatje nodig? Maak hier direct een avatar met de generator. In een paar stappen klik je een cartoon portret in elkaar. Origineel, en goed om je privacy te beschermen. Of surf naar andere avatar makers, bijvoorbeeld voor een fantasy of 3D figuur.

Direct een avatar maken

Meer avatars maken

Kijk voor het maken van een avatar van een foto op: Foto omzetten in een cartoon en Karikatuur maken.

avataarsAvataars
Zeer snelle avatar generator waarbij je de opties direct uit een lijst kiest: bril, haarkleur, kleding, gezichtshaar, enzovoorts. Het resultaat is een rond plaatje dat direct kan worden gedownload.

avataarsAvatar Maker
Instant-avatars met leuke opties, zoals zwart-wit en cartoon stijl. De onderdelen van het gezicht, en de achtergronden kunnen in alle kleuren worden aangepast. Het resultaat is te downloaden als PNG - in hoge of lage resolutie - en als vectortekening.

foto avatarsAvatar Photo
Kies een effect, upload een foto, en je krijgt direct een bewegende avatar. Voor een goed resultaat moet de foto niet te klein zijn (ca. 400 pixels). Download de avatar door er - in Windows - met de rechtermuisknop op te klikken en Afbeelding opslaan als... te kiezen. Op een Mac kan de avatar naar het bureaublad worden gesleept.

south park avatar South Park Avatar Creator
Maak je eigen South Park avatar. Je kunt het plaatje opslaan, delen of downloaden naar de computer. Daarbij wordt er wel een logo onder geplaatst. Dit kun je er zelf afknippen met een grafisch programma: foto bewerken.

south park avatar SP Studio
Snel een avatar maken in de stijl van een South Park character. Er zijn maffe hoofddeksels, gezichtsbeharing, tattoes en huisdieren. Je kunt ook eigen tekst toevoegen aan de afbeelding. Download de avatar door op het diskette-ikoon te klikken.

fantasie AvatarVoki
Bij Voki zijn mooie, pratende 3D avatars te maken: o.a. manga, dieren, beroemdheden en fantasy figuren. Na registratie wordt de avatar opgeslagen op de Voki website, en kun je hem invoegen op sociale media. Het aanmaken van een eenvoudige avatar is gratis. Voor meer mogelijkheden is een abonnement vereist.