Foto's pimpen

foto pimpen
Pimp je foto's: de leukste foto apps en websites om je foto's te versieren met funny filters, stickers, gekke accessoires, trucage of een grappig effect.

Foto pimpen: apps

dieren gezicht foto pimpen Animal Face (iOS) | Dieren Gezichten (Android)
Deze apps veranderen een portret 1-2-3 in een grappig dier met instant dierenmaskers. Kies je favoriete roofdier, hond, kat of schaap en maak het plaatje compleet met tekst: waf! miauw! woehoehoooeee! bèh...
Gratis: Ja.

foto pimpenFabby (iOS)
Coole app om selfies op te vrolijken met spectaculaire effecten, een romantisch beautyfilter of exotische achtergronden. Om een foto uit je gallery te bewerken tik je op het kleine rondje boven de grote button.
Gratis: Ja.

mix filters Photo Lab (iOS) | Photo Lab (Android)
Deze app biedt veel instant-effecten. Blader door categorieën, of tik in de feed bijvoorbeeld op #birthday om een foto te bewerken voor een verjaardag. Toepassen: tik op een effect, tik op je foto, en tik op de groene knop.
Gratis: Gratis versie met klein watermerk in de foto's.

makeup effect Rakuga Cute (iOS)
Vrolijke Japanse app om een foto te versieren met stickers en teksten. Kijk bij stamp voor ballonnen en feestmutsen, of teken een serie hartjes, sterretjes of bloemen met roll.
Gratis: Ja.

you cam dierenmasker YouCam Fun (iOS) | YouCam Fun (Android)
Makkelijke app voor dynamische snap stickers: party, feestdagen, verjaardag, dieren, fotomontage. Als kers op de taart kun je er een tekst op zetten, in een fleurige tekstballos.
Gratis: Ja.


Kijk voor een gezicht bewerken op foto's op: Gezichten retoucheren

Foto pimpen: websites

trucage fotoBig Huge Labs
Maak van je foto een poster, kalender, mozaïek of lolcat, of zet al je foto's in een collage. Deze website biedt veel mogelijkheden om een foto leuk te maken. Je kunt de foto's downloaden, e-mailen of op Flickr plaatsen.
Taal: Engels.

foto met accessoiresDesignify
Upload een foto, en het onderwerp wordt automatisch uitgeknipt en opgefraaid met achtergronden, lijsten en accessoires. Je ziet een reeks gepimpte foto's om uit te kiezen en te downloaden.
Taal: Engels.

fotomontagePhoto505
Foto fun website met allerlei fotomontages: zet jezelf op een schilderij of transformeer jezelf in een filmster, superheld of kerstman. Het werkt het beste met grote close-ups, die recht van voren zijn genomen.
Taal: Nederlands.

filters fotoLunapic
Deze online fotobewerker heeft veel filters en animaties. Ga naar Effects en Animation voor - bijvoorbeeld - sneeuwvlokken, regenbogen, sterren, regen, vuur en glitters.
Taal: Engels.

schilderij fotoPhotofunia
Zet jezelf op een schilderij of billboard, of versier jezelf met filters en feestelijke effecten. Het enige wat je hoeft te doen is een foto uploaden. Ook voor het pimpen van een foto voor een verjaardag: zoek daarvoor op birthday.
Taal: Engels.