Mensen zoeken op Facebook

facebook mensen zoeken
Personen zoeken op Facebook? Zo vindt je mensen op Facebook via gemeenschappelijke vrienden, of door te zoeken in profielen die niet zijn afgeschermd.Mensen zoeken op Facebook - voor niet-Facebook gebruikers

Let op: hiervoor hoef je niet ingelogd zijn op Facebook. Je krijgt alleen de mensen te zien die hun profiel niet hebben afgeschermd. Het wil dus niet zeggen dat iemand niet op Facebook zit als hij of zij niet bovenkomt. Je kunt geen contact opnemen als je iemand hebt gevonden: daarvoor moet je een Facebook account hebben.
 1. Ga naar Google.
 2. Tik de naam in die je zoekt en zet erachter: site:facebook.com.
 3. Je ziet een aantal Facebook profielen bovenkomen.
 4. Zonder account krijg je beperkte informatie te zien, afhankelijk van de instellingen van die persoon.

Mensen zoeken op Facebook - voor Facebook gebruikers

Let op: voor deze zoekfuncties moet je ingelogd zijn op Facebook. Je kunt bladeren door gemeenschappelijk vrienden, en zoeken in Facebook profielen op informatie die mensen niet hebben afgeschermd. Door het aangepaste privacybeleid is het niet meer mogelijk om geheel Facebook te doorzoeken op - bijvoorbeeld - mensen met een bepaalde woonplaats.
  Mensen zoeken:
 1. Open je Facebook profiel.
 2. Typ de naam in het zoekvak bovenaan de pagina. Als je alleen een voornaam weet kun je bijvoorbeeld een plaats, school of bedrijf toevoegen. Deze informatie wordt alleen gevonden als de persoon zijn profiel niet heeft afgeschermd.
 3. Er opent een lijst met profielen.
 4. Aan de linkerkant kun je de resultaten verder filteren.
 5. Bij getagde locatie kun je klikken op meer en een plaats toevoegen.
  Gemeenschappelijke vrienden zoeken:
 1. Open je Facebook profiel.
 2. Klik rechtsboven op Vrienden zoeken of klik op het vrienden-icoon.
 3. Facebook toont de openstaande vriendschapsverzoeken en daaronder een lijst van mensen waarmee je gemeenschappelijke vrienden hebt. Hier kun je doorheen scrollen.