MP4 omzetten naar MP3

mp4 naar mp3
MP4 (.mp4) is een multimedia container formaat, dat video en audio kan bevatten. Een MP4 muziek of videobestand kan probleemloos worden naar een MP3. Hiervoor is het niet nodig om software te installeren: er zijn prima online converters.Online MP4 bestand naar MP3 converteren

Kijk voor andere gratis audio converters op: Muziekbestanden omzetten

Cloud Convert
Uitstekende online converter voor muziek en andere soorten bestanden tot 1 GB. Bij een gratis account hanteert Cloud Convert een limiet van 25 conversieminuten per dag.
Platform: Online.
Taal: Engels.
    Handleiding MP4 naar MP3 converteren:
  1. Ga naar Cloud Convert
  2. Klik op Select Files om het MP4-bestand te uploaden. Je kunt ook direct bestanden toevoegen van o.a. DropBox, Google Drive en OneDrive.
  3. Standaard wordt de audio omgezet naar een MP3 bestand met een variable bitrate van 250 kbps. Je kunt dit wijzigen naar een hogere bitrate door op het mp4 to mp3 steeksleutel-icoon te klikken. Ook andere instellingen zijn dan te wijzigen.
  4. Het is ook mogelijk om het bestand te trimmen: een stukje afsnijden van het begin of eind. Om dat te doen geef je aan op welk moment - in minuten en seconden - je wilt starten en eindigen.
  5. Klik op Start Conversion om te beginnen met omzetten naar MP3. Als het nieuwe bestand gereed is kun je klikken op Downloaden.

YouTube MP4 opslaan als MP3 op een computer

Je kunt een YouTube MP4 direct opslaan als MP3 op een computer. Kijk hiervoor op: YouTube video downloaden