Visitekaartjes maken

visitekaartjes maken
Zelf visitekaartjes ontwerpen? Via een online printservice maak je gemakkelijk een ontwerp, en worden de kaartjes thuisbezorgd. Je kunt visitekaartjes ook gratis maken, door ze zelf uit te printen.

Online visitekaartjes: zelf printen

Business Card Star
Keuze uit ruim 100 layouts in zakelijke stijl, waarbij de kleuren aanpasbaar zijn. Je vult de gegevens in, en kunt ook de achterkant ontwerpen. Bij de gratis optie is het niet mogelijk om een eigen afbeelding toe te voegen. De zelfgemaakte visitekaartjes of naamkaartjes zijn te downloaden als PDF (8 of 10 kaartjes op een pagina).
Taal: Engels.
Gratis: Gratis kaartjes met alleen tekst (zelf afdrukken). Tegen betaling zijn er meer mogelijkheden.

Canva
De online ontwerpstudio Canva biedt honderden sjablonen voor visitekaartjes: eigentijdse, elegante ontwerpen voor personen, clubs en kleine ondernemingen. Na registratie blader je bij Create a design naar Business Card. Ieder sjabloon is vervolgens naar eigen smaak aan te passen. Je kunt de voorkant en de achterkant van je ontwerp downloaden als PDF (300dpi). Die bestanden zijn geschikt om zelf te printen, of te laten drukken via een printservice.
Taal: Engels.
Gratis: Er zijn gratis en betaalde sjablonen. De PDF's kun je zelf printen of aanleveren bij een printservice.

Make Business Cards
Hier kun je in 5 minuten een simpel visitekaartje maken, inclusief logo. Tekst invullen, zonodig een logo uploaden, klaar. Je ontvangt een PDF met 12 visitekaartjes op het juiste formaat, om zelf te printen.
Taal: Engels.
Gratis: Ja (zelf afdrukken).

Kijk voor instant logomakers op Logo's maken
Voor het zelf ontwerpen van een logo: Logo ontwerpen

Online visitekaartjes: unieke kaartjes laten drukken

Moo
Uitstekende printservice voor alle soorten visitekaartjes en ander kantoordrukwerk. Moo heeft een eigentijds assortiment met fraai design, zoals vierkante kaartjes en ontwerpen waarbij elk kaartje een andere foto op de achterkant heeft. De bibliotheek met layouts wordt steeds vernieuwd, en uiteraard kun je eigen logo's en foto's toevoegen. De visitekaartjes worden gedrukt op gewoon, luxueus of milieuvriendelijk papier. Moo bezorgt wereldwijd in oplagen vanaf 50 stuks.
Taal: Engels.
Gratis: Nee.

Plasma Design
Wie een exclusief kaartje zoekt kan hier terecht voor exemplaren in metaal, hout, plastic of een uniek letterpress visitekaartje. Je kunt de visitekaartjes helemaal laten ontwerpen, of zelf aan de slag gaan met een sjabloon, en het resultaat professioneel laten afwerken. Plasma Design is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en bezorgt wereldwijd.
Taal: Engels.
Gratis: Nee.

Inspiratie nodig? Voorbeelden van visitekaartjes

Cardfaves
Voorbeelden van Nederlandse visitekaartjes.

CardNerd
Gallery met fraaie, eigentijdse visitekaartjes.

Business Card Design
Voorbeelden van visitekaartjes voor hippe ondernemers.

Designspiration
Voorbeelden van origineel, creatief design.